Preživljavanje :: Bjelovar

Preživljavanje

Matineja |

MJESTO:
Medicinska škola Bjelovar,
Poljana dr. Franje Tuđmana 8, Bjelovar, 43000

VRIJEME:
Početak programa: 24.04.2017 u 13:00
Kraj programa: 24.04.2017 u 15:00

RADNJA:

Predstavljanje postera poezije "Preživljavanje". Autorica radova je Morana Brljak, učenica drugog razreda Medicinske škole Bjelovar. Kratki kritički osvrt napisala je profesorica Dijana Stilinović, a grafičko oblikovanje postera potpisuje Krešimir Ivanček, akademski slikar - grafičar. U programu sudjeluju učenici Medicinske škole Bjelovar i učenici Glazbene škole Vatroslava Lisinskog.

SUDJELUJU:
učenici i djelatnici Medicinske škole Bjelovar, učenici Glazbene škole Vatroslava Lisinskog

OSVRT:
Kao i svi ostali, učenici Medicinske škole često pišu poeziju, no rijetki se odvaže pokazati drugima svoje pjesme. Svoje odlične pjesme Morana Brljak je, na svu sreću, odlučila podijeliti s nama. Poeziju je počela pisati poprilično rano, moguće čim je doznala sva slova (možda i prije?!). Iako je većina njezinih pjesma tmurna i mračna, vedra je i draga osoba.

Valja istaknuti da je Medicinska škola Bjelovar po prvi put uspjela objaviti poeziju jednog svog učenika, i to u obliku postera poezije na preklapanje. U ostvarenju ovog malog/velikog tiskarskog poduhvata nesebično su nam pomogli mlada perspektivna pjesnikinja Dijana Stilinović i akademski slikar – grafičar Krešimir Ivanček.

U programu su sudjelovale učenice drugog razreda Medicinske škole Bjelovar Magdalena Štefović i Kristina Lukčić. Za odličnu atmosferu i glazbenu podlogu pjesmama, ali i solo izvedbe popularnih hitova zaslužna je Maja Šijić, učenica Ekonomske i birotehničke škole.OGANIZATOR:

Medicinska škola Bjelovar (Ustanova)

Poljana dr. Franje Tuđmana 8, Bjelovar, 43000

Preživljavanje

Preživljavanje

Preživljavanje

Preživljavanje

Preživljavanje

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr