Avatar u OŠ Beletinec :: Beletinec

Avatar u OŠ Beletinec

Redovni |

MJESTO:
Osnovna škola Beletinec,
Stjepana Radića 4, Beletinec, 42214

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2018 u 17:00
Kraj programa: 23.04.2018 u 20:00

RADNJA:

Učenici će gledati film u knjižnici koja će biti odgovarajuće uređena, bit će predstavljena i knjiga pod istim nazivom, a izrađivat ćemo i plakat u kojemu će biti motivi iz svemira i znanstvene fantastike.

SUDJELUJU:
učenici viših i nižih razreda, učiteljice razredne nastave, profesorica hrvatskog jezika i knjižničar

OSVRT:
Povodom već tradicionalne Noći knjige u knjižnicu su pristigli gosti s drugog planeta, točnije u posjet s planeta Pandora su nam stigli žitelji pod imenom Na'vi. Četiri malena žitelja pridružila su nam se i pomogla knjižničaru da prezentiramo našim učenicima njihovu kulturu i planet s kojeg dolaze. U sklopu druženja gledali smo film Avatar, te čitali priručnik za preživljavanje na planetu Pandora, Jamesa Camerona. Gledanjem filma učenici su upoznavali različite životinje i bića koja žive na tom čudnovatom planetu, te su u sklopu radionice izrađivali motive i ukrašavali ih različitim materijalima koje su učenici dobili sa zadatkom da izrade najljepše biće sa planeta Pandore.

Druženje je popraćeno od ravnateljice i pedagoginje koje su bile od velike pomoći te smo polako priveli kraju naše druženje koje je trajalo od 17 sati do nešto iza 20 sati. S osmjehom na licu i novim informacijama iz svijeta fantastike, učenici su i ove godine obilježili Noć knjige, te se oprostili sa našim malim plavim prijateljima.OGANIZATOR:

Osnovna škola Beletinec (Ustanova)

Stjepana Radića 4, Beletinec, 42214

Avatar u OŠ Beletinec

Avatar u OŠ Beletinec

Avatar u OŠ Beletinec

Avatar u OŠ Beletinec

Avatar u OŠ Beletinec

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr