Glazbene niti ljubavi :: Makarska

Glazbene niti ljubavi

Redovni |

MJESTO:
Osnovna škola Stjepana Ivičevića,
Ante Starčevića 14, Makarska, 21300

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2018 u 17:00
Kraj programa: 23.04.2018 u 20:00

RADNJA:

Koncert gitarista iz Splita u suradnji s Gradskom knjižnicom Marka Marulića. Organizatori: Ana Pavlinović i Gordana Slaviček Zovko.

 

SUDJELUJU:
učenici OŠ Stjepana Ivičevića i članovi škole gitare Glazbene niti ljubavi

OSVRT:
Zanimljiv koncert održan je u Osnovnoj školi Stjepana Ivičevića u Noći knjige, u organizaciji školske knjižnice.. Koncert su izveli članovi Udruge „Glazbene niti ljubavi“ iz Splita, a namijenili su ga učenicima sedmih i osmih razreda. Udruga „Glazbene niti ljubavi“ postoji od 2014. godine, a nastala je iz volonterskih radionica pod nazivom „Mala škola gitare“ koje su se održavale u suradnji s Gradskom knjižnicom Marka Marulića u Splitu. Novi zajednički projekt Udruge i Gradske knjižnice Marka Marulića zove se „Knjige i gitare“. Projekt se razvija kroz koncerte održane u dječjim i glazbenim odjelima knjižnica po hrvatskim gradovima. Tako su mladi gitaristi sa svojim voditeljima gostovali i u Makarskoj.

Tijekom koncerta svoje glazbeno umijeće pokazalo je šezdesetak članova Udruge podijeljeni u četiri skupine. Svaka je skupina tijekom svog nastupa izvela četiri skladbe. Uz poznate pjesme Rolling Stonesa, Đavola, Daleke obale i drugih izveli su i nekoliko autorskih pjesama Udruge. Školskim su hodnicima zavladale pjesme i gitare, a svi prisutni mogli su uživati u izvrsnim izvedbama mladih glazbenika.

Ana Pavlinović, knjižničarkaOGANIZATOR:

Osnovna škola Stjepana Ivičevića (Ustanova)

Ante Starčevića 14, Makarska, 21300

Glazbene niti ljubavi

Glazbene niti ljubavi

Glazbene niti ljubavi

Glazbene niti ljubavi

Glazbene niti ljubavi

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr