Škafetin s pričama :: Split

Škafetin s pričama

Matineja |

MJESTO:
Dječji vrtić Marjan - Područni objekt Koralj,
Put Skalica 11a, Split, 21000

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2018 u 09:00
Kraj programa: 27.04.2018 u 18:00

RADNJA:

U Dječjem vrtiću Marjan - područnom objektu Koralj cijeli tjedan održavat će se radionice s djecom i roditeljima u kojima se potiče razvoj predčitačkih vještina, razvija motivacija za čitanjem, a roditelji volonteri čitaju djeci. Neke od radionica koje će se održati u našoj Maloj knjižnici i svim odgojno-obrazovnim skupinama su: izrada bookmarkera, izrada iskaznica za knjižnicu, pripovijedanje bajki, izrada slikovnica, pišemo glagoljicom, roditelji s djecom izrađuju kuharicu, tržnica sa slikovnicama za najmlađe, znakovni jezik, izrada stripa, djeca pričaju jedni drugima svoje priče, abeceda od kurkume i cimeta.

U poslijepodnevnome programu u područnom objektu Pčelica (Lovretska 13) odgojiteljica Mirjana Širović održat će radionicu "Večernje bajke, pripovijedanje i dječja dramatizacija Trnoružice": djeca kreiraju svoj kraj priče, stvaraju modernu Trnoružicu, izrađuju novu priču u kojoj su glavni glumci djeca.  

SUDJELUJU:
odgojitelji DV Koralj, odgojiteljica DV Pčelica, Antonia Radeljak Gudelj, pedagog, Neda Kardum, voditeljica Knjižnice, Najda Čajo, psihologOGANIZATOR:

Dječji vrtić Marjan - Područni objekt Koralj (Ustanova)

Put Skalica 11a, Split, 21000

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr