Kap kulture na Mlaki :: Rijeka

Kap kulture na Mlaki

Redovni |

MJESTO:
Klub Jadran,
Krešimirova 26, Rijeka, 51000

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2021 u 20:00
Kraj programa: 23.04.2021 u 21:30

RADNJA:

U ovogodišnjoj Noći knjige predstavit ćemo Predraga Šnelera, mladog pisca iz našeg kvarta Mlaka, s čijom smo knjigom "Navrati i on ponekad" 2020. počeli provoditi književne večeri u vrtu, pod nazivom "Kap kulture na Mlaki".

SUDJELUJU:
Predrag Šneler, pisac/glavni gost; Mirta Mataija, spisateljica i Shura Dumanić, predstavnik edicije "underGrad", Shura publikacije

OSVRT:
S obzirom da su u Rijeci bile pooštrene protupandemijske mjere i uveden "lockdown", prvi dio obilježavanja Noći knjige održan je online, preko live prijenosa stranice udruge FARO na Facebooku. Predstavili smo pisca iz kvarta Predraga Šnelera, čitajući odlomak iz njegove knjige "Navrati on ponekad" te dviju njegovih pjesama. Iz Dalmacije nam se javila članica udruge Maja Mikulec koja je iznijela neke podatke o važnosti i ljekovitosti čitanja naglas, koje mi kao Klub ljubitelja knjige, u sklopu udruge provodimo već skoro godinu dana. I na taj način potičemo ostale da shvate važnost čitanja.
Od 26.4. mjere su ublažene, te ćemo drugi dio Noći knjige održati kako je i planirano, na terasi kluba Jadran, s gostima, izdavačem Shura Dumanić, Mirtom Mataijom i Laurom Marchig. Govorit ćemo o ljekovitosti čitanja i pisanja knjige.OGANIZATOR:

Udruga FARO (Ostalo)

Luki 11, Rijeka, 51000

Klub Jadran (Ostalo)

Krešimirova ul. 26, Rijeka, 51000

Kap kulture na Mlaki

Kap kulture na Mlaki

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr