Tata Slikovnica i gosti uživo :: Zagreb

Tata Slikovnica i gosti uživo

Redovni |

MJESTO:
Tech Garden,
Bosiljevska 51, Zagreb, 10000

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2021 u 19:00
Kraj programa: 23.04.2021 u 20:00

RADNJA:

Tata Slikovnica čita, pjeva, skače, izvodi slikovnicu "O strahu i krotitelju lavova" spisateljice Melite Rundek. Specijalni gost bit će Bojan Jambrošić, a magiju će donijeti Mađioničar Ghandini. Ovaj storytelling show odvijat će se u predivnom ambijentu Tech gardena, koji svojim kreacijama kreira zelene oaze gdje god da kroči. Zamišljen za svu djecu od tri do devet godina, glavni cilj ovog igrokaza je poticanje na kulturu čitanja od najmanjih nogu.

Odabrana slikovnica – "O strahu i krotitelju lavova" – bavi se pitanjem emocionalne zrelosti kod djece predškolske i školske dobi, na njima zabavan, shvatljiv i pristupačan način. Što je strah? Kako se nositi s njim? Kako ga pobijediti i ukrotiti?

To su samo neka od pitanja o kojima će nam pričati Igor Baksa, samostalni umjetnik – glumac. Osim glumačkih nagrada na festivalima Pod Murvom, Naj naj naj festival i ASSITEJ Hrvatska, iza njega je 12 godina profesionalnog rada u dječjem kazalištu te dramskim studijima za djecu i mlade. Posjeduje diplomu odgojitelja predškolske djece na Zagrebačkom sveučilištu te je ponosni otac osmogodišnje djevojčice – krotiteljice lavova.

 

SUDJELUJU:
specijalni gost – Bojan Jambrošić, magični gost – mađioničar GhandiniOGANIZATOR:

Mali teatar (Ostalo)

Bužanova 28, Zagreb, 10000

Tech Garden (Ostalo)

Bosiljevska ul. 51, Zagreb, 10000

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr