Slobodna Forma / razgovor s Borisom Leinerom i Antejem Jelenićem :: Zagreb

Slobodna Forma / razgovor s Borisom Leinerom i Antejem Jelenićem

Redovni |

MJESTO:
Bookara,
Maksimirska 39, Zagreb, 10000

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2021 u 20:30
Kraj programa: 23.04.2021 u 22:00

RADNJA:

"Slobodna forma" razgovor je dvojice polivalentnih umjetnika dviju generacija: Borisa Leinera (Čakovec, 1957.) i Anteja Jelenića (Split, 1983.). Obojica su u Sandorfu objavili svoje književne prvijence, Leiner autobiografiju "Sve bio je ritam", a Jelenić zbirku poezije "Stalak za svijet".

Boris Leiner u povijest rock'n'rolla ušao je kao bubnjar Azre te angažmanom u nizu važnih glazbenih projekata poput Naturalne Mistike, Vještica, Šo!Mazgoona, Aerodroma, Haustora i drugih. Jelenić je već 12 godina organizator dugogodišnje manifestacije suvremene umjetnosti – Adria Art Annale u Splitu, dugodišnji aktivist za očuvanje javnog prostora od agresivnog buldožera privatnog kapitala, a svira i japansku frulu shahukachi koju je sam izradio. Zadnjih se godina uz glazbu usporedno sve više bavi i kiparstvom.

Je li sve u ritmu i koji je to stalak što drži naš vrli novi svijet? Ovaj neformalni razgovor možete pratiti u online prijenosu na FB stranici knjižare Bookara ili uživo u prostorima knjižare (uz ograničen broj posjetitelja u skladu s aktualnim mjerama).

SUDJELUJU:
Boris Leiner, Antej JelenićOGANIZATOR:

Bookara (Knjižara)

Maksimirska 39, Zagreb, 10000

Sandorf (Nakladnik)

Severinska 30, Zagreb, 10000

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr