Školska knjižna apotek@ GFP :: Zadar

Školska knjižna apotek@ GFP

Redovni |

MJESTO:
Gimnazija Franje Petrića ,
Obala kneza Trpimira 26, Zadar, 23000

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2021 u 08:00
Kraj programa: 23.04.2021 u 23:00

RADNJA:

Svoje ćemo događanje, u skladu s epidemiološkom situacijom i odražavanjem nastave online, provesti u virtualnom prostoru. Koristeći online alat Padlet, na platformi Microsoft Teams, izradit ćemo zid na koji će članovi tima Školska knjižnica (učenici, nastavnici, stručni suradnici), odgovorivši na postavljeno pitanje, ponuditi svoju preporuku ljekovite knjige koja će s ostalim preporukama činiti online školsku knjižnu apoteku.

Kao dio odgovora na postavljeno pitanje poželjno je dodati sliku ljekovite knjige, prikladnu poveznicu ili dokument. Događanje ćemo objaviti na mrežnoj stranici škole i Facebook stranici školske knjižnice.

 

SUDJELUJU:
učenici, nastavnici, stručni suradnici

OSVRT:
Ljekovite moći knjige u Noći knjige 2021. virtualno je, na platformi Microsoft Teams, u vremenu od 8 do 23 sata, otkrivalo 229 sudionika (učenici prvih, drugih i trećih razreda, nastavnici i stručni suradnici). Svoj je odgovor na pitanje Koju biste knjigu kao lijek ''propisali'' sebi i drugima…i zašto, na online zidu u alatu Padlet, zabilježilo 79 sudionika, dok su ostali sudionici pratili i ''lajkali'' objave. Zabilježen je ljekoviti učinak događanja na sudionike. Preporučene ljekovite knjige uredno su smještene na police virtualne apoteke, izrađena je tiskana publikacija, a digitalna publikacija, izrađena u alatu Issuu, objavljena je i predstavljena na mrežnoj stranici i Facebook stranici školske knjižnice.OGANIZATOR:

Gimnazija Franje Petrića (Ustanova)

Obala kneza Trpimira 26 23 000, Zadar, 23000

Školska knjižna apotek@ GFP

Školska knjižna apotek@ GFP

Školska knjižna apotek@ GFP

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr