Noć knjige u Gimnaziji Županja 2021. :: Županja

Noć knjige u Gimnaziji Županja 2021.

Redovni |

MJESTO:
Gimnazija Županja,
Veliki kraj 42, Županja, 32270

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2021 u 17:00
Kraj programa: 23.04.2021 u 19:00

RADNJA:

Virtualno slavlje knjige. Informacije o pridruživanju Google Meetu – veza na videopoziv: https://meet.google.com/azr-rpix-ibe.

SUDJELUJU:
Zbor Gimnazije Županja, voditeljica: Ivana Tuškan prof.; književnica Tena Lončarević prof.; Vestigia, skupina za proučavanje klasičnih jezika, kulture i filozofije, voditelj: Marko Markoljević prof.; literarna skupina: Ljiljana Bilbija, prof.; novinarska skupina: Ivana Marić Damjanović prof.

OSVRT:
Virtualno slavlje Noći knjige u Gimnaziji Županja, održano je u aplikaciji Google Meet. Sudjelovali su: Zbor Gimnazije Županja s videozapisom snimljenih pjesama, mentorica Ivana Tuškan prof. Vestigia: grupa za proučavanje klasičnih jezika i kulture iznijeli su na latinskom jeziku ljekovite poslovice i priče, mentor Marko Markoljević prof. Književni susret s Tenom Lončarević prof. autoricom zbirke priča Nijemi monolozi odvijao se u razgovoru s knjižničarkom i učenicima. Radionicu biblioterapije "Priče koje liječe" vodila je Ivana Marić Damjanović prof. Predstavila nam se literarna grupa s svojim kreativnim uradcima literarnih radova s ovogodišnjeg LiDraNa, mentorica Ljiljana Bilbija prof. te su nam iznijeli iskustvo pisanja i čitanja u slobodno vrijeme. Natjecatelji "Mreže čitanja" ispričali su nam o temi ovogodišnjeg kviza te iznijeli njihovo iskustvo online natjecanja. Novinarska grupa iznijela je iskustvo snimanja u uvjetima nastave na daljinu, te su predstavili svoj rad u radijskoj emisiji koja je sudjelovala na državnoj Smotri LiDraNo.OGANIZATOR:

Gimnazija Županja (Ustanova)

Veliki kraj 42, Županja, 32270

Noć knjige u Gimnaziji Županja 2021.

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr