Čarolarije našeg grada :: Dugo Selo

Čarolarije našeg grada

Redovni |

MJESTO:
Udruga Društvo "Naša djeca" Dugo Selo,
Biskupa Augustina Kažotića 8, Dugo Selo, 10370

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2021 u 10:00
Kraj programa: 23.04.2021 u 23:59

RADNJA:

Snimanje videa u kojem naši volonteri, njihove obitelji, prijatelji i djeca čitaju priču "Čarobni oblak" iz zbirke priča "Ono čarobno oko nas" u svojim domovima, vrtićima, školama, dvorištima i raznim drugim lokacijama našeg grada Dugog Sela, Vrbovečke Dubrave, Zagreba...

Video će biti objavljen na našoj web i Facebook stranici, web i Facebook stranici lokalnog lista "Dugoselska kronika", Facebook i Instagram stranici autorice zbirke priča "Ono čarobno oko nas" Anite Kovačević. 

Zbirka "Ono čarobno oko nas" sadrži 8 priča koje se odvijaju na poznatim dugoselskim lokalitetima i koje sadrže poruku koja za cilj ima prevenciju neprihvatljivog ponašanja djece i mladeži, ali i malo drugačiji način rješavanja odnosno razmišljanja o problematičnim situacijama u kojima se možemo ili se nalazimo svakodnevno - a to je pronalaženje čarolije koja se nalazi svuda oko nas i za koje je potrebno imati otvoreno srce i um. Zbirkom priča se koristimo u radu udruge na način da kroz radionice namijenjene prvenstveno djeci, a koje temeljimo na spomenutim pričama potičemo kreativnost te posredno utječemo na poboljšanje zdravlja. 

Zbirku priča "Ono čarobno oko nas" objavila je udruga Društvo "Naša djeca" Dugo Selo uz financijsku potporu Zagrebačke županije i grada Dugog Sela.

 

SUDJELUJU:
vrtićke skupine i njihove odgajateljice DV Dugo Selo, DV Dubrava iz Vrbovečke Dubrave, učenici i učiteljice Osnovne škole Josipa Zorića, naši volonteri, prijatelji i obitelji, kolege, učitelji OŠ Ivan Benković, Dugo Selo i "Stjepan Radić", BožjakovinaOGANIZATOR:

Društvo "Naša djeca" Dugo Selo (Ostalo)

Biskupa Augustina Kažotića 8, Dugo Selo, 10370

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr