Sve o Ivani :: Slavonski Brod

Sve o Ivani

Redovni |

MJESTO:
Osnovna škola "Ivana Brlić-Mažuranić" Slavonski Brod,
Zagrebačka 78, Slavonski Brod, 35000

VRIJEME:
Početak programa: 25.04.2022 u 10:00
Kraj programa: 25.04.2022 u 15:00

RADNJA:

Sudionici programa pobliže će se upoznati sa životom i djelima Ivane Brlić-Mažuranić kroz izložbu fotografija, različitih izdanja i ilustracija djela Ivane Brlić-Mažuranić, projekciju filma te kratko izlaganje uz izložbu. Sudionici će biti podijeljeni u skupine po tri igrača (Bjesovi, Vile Zatočnice, Domaći...) i svaki igrač sudjelovat će u jednoj igri: kvizu znanja, prepoznavanju ulomka i igri "Pogađam tko sam". Najbolja ekipa bit će nagrađena knjigama i slatkišima. Uz kostimiranu Ivanu, učenici će poslušati jednu "Priču iz davnine" i oslikati odabrani motiv na likovnoj radionici.

SUDJELUJU:
učenici

OSVRT:
U Ivaninom salonu gostovali su učenici razredne i predmetne nastave. Slušali su priču "Šuma Striborova" koju je umjetnički interpretirala profesorica Marija Bilić. Dodatan štih atmosferi, uz rekonstrukciju salona, bio je kostim i vlastoručno izrađen šešir.
U natjecateljskom dijelu programa sudjelovale su prethodno prijavljene ekipe Vila Zatočnica, Zora djevojaka, Domaćih, Baba Poludnica, Tintilića i Jaglenaca i Rutvice. Tintilinići su osvojili najviše bodova na Kahoot kvizu, Babe POludnice u igri Pogodi tko, ali odlučujuća je igra bila prepoznavanje ulomka u kojoj su apsolutnu dominaciju ostvarile Vile Zatočnice. Uz slatke nagrade kao i one za čitanje, osvježenje koje nam je pripremila naša školska zadruga Domaći, izložbu fotografija iz života Ivane Brlić-Mažuranić, izdanja i ilustracija njezinih djela, Noć knjige proveli smo veselo i u raznovrsnim aktivnostima, usrećevši sva čula.OGANIZATOR:

Osnovna škola "Ivana Brlić-Mažuranić" Slavonski Brod (Ustanova)

Zagrebačka 78, Slavonski Brod, 35000

Sve o Ivani

Sve o Ivani

Sve o Ivani

Sve o Ivani

Sve o Ivani

Sve o Ivani

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr