Mikrobi na Noći knjige :: Zagreb

Mikrobi na Noći knjige

Akcije i popusti |

kontakt obrasca. Pratite nas na našem webu i putem Facebooka i saznajte više o radu Hrvatskog mikrobiološkog društva. Istražite i Microseum, virtualni muzej mikroba, i saznajte više o mikrobima, nevidljivim bićima koja su svugdje oko nas, na nama i u nama. „Ulaz“ je besplatan!

" >

MJESTO:
Hrvatsko mikrobiološko društvo,
Pierottijeva 6, Zagreb, 10000

Program je .

VRIJEME:
Početak programa: 21.04.2023 u 00:01
Kraj programa: 23.04.2023 u 23:55

RADNJA:

Dragi prijatelji mikrobiologije, u sklopu ovogodišnje Noći knjige odlučili smo za vas napraviti novi, veliki popust našeg izdanja "Priručnik za vježbe iz opće mikrobiologije". Ovaj sveučilišni priručnik od dvjestotinjak stranica napisalo je petnaestak autora iz desetak visokoškolskih ustanova iz Zagreba i Rijeke. Sadržaj priručnika podijeljen je u petnaest slikama bogato ilustriranih poglavlja u kojima su opisane i obrađene različite bakteriološke, virološke, mikološke, imunološke i molekularno-biološke metode koje se upotrebljavaju u općoj mikrobiologiji koja se studira na nizu različitih fakulteta i visokih škola. 

Akcijska cijena knjige "Priručnik za vježbe iz opće mikrobiologije" iznosi 5 eura (plus troškovi poštarine). Priručnik možete naručiti putem kontakt obrasca. Pratite nas na našem webu i putem Facebooka i saznajte više o radu Hrvatskog mikrobiološkog društva. Istražite i Microseum, virtualni muzej mikroba, i saznajte više o mikrobima, nevidljivim bićima koja su svugdje oko nas, na nama i u nama. „Ulaz“ je besplatan!

SUDJELUJU:
svi ljubitelji mikrobiologijeOGANIZATOR:

Hrvatsko mikrobiološko društvo (Ostalo)

PIerottijeva 6, Zagreb, 10000

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr