FOTOGRAFIJE I OSVRTI U NOĆI KNJIGE 2023.

FOTOGRAFIJE I OSVRTI U NOĆI KNJIGE 2023.

Objava: 26.04.2023 | Admin

Dragi prijatelji knjige,

zahvaljujemo vam na sudjelovanju u Noći knjige 2023! Jako bi nas veselilo čuti vaše dojmove i vidjeti fotografije s održanih programa. Možete ih podijeliti s nama putem sustava za prihvat programa u Noći knjige: https://prijava.nocknjige.hr

Prilikom prijave, u svojem korisničkom računu "Pregled – moji programi" potražite opciju "Osvrt". Klikom na "Osvrt" otvara se stranica na kojoj imate mogućnost za svako pojedino događanje unijeti podatak o broju posjetitelja, zapisati svoje dojmove i poslati fotografije. Moguće je poslati do 10 fotografija horizontalnog formata (za svako pojedino događanje) u formatu jpg (veličine do 10 mb). Na kraju odaberite opciju "Spremi osvrt". Fotografije će biti objavljene na internetskoj stranici Noći knjige, uz svako pojedino događanje, kao i u skupnoj galeriji. Molimo vas da fotografije imaju odobrenje za objavu (u slučaju kada je to potrebno). 

Fotografije s raznih lokacija u Zagrebu možete pregledati na Facebook stranici, a na YouTube kanalu Noći knjige nalaze se videomaterijali koje smo pripremili u povodu ovogodišnje Noći knjige, od kojih izdvajamo Rezultate istraživanja o čitanosti i kupovini knjiga 2023. te snimku događanja Ure bez cenzure, u kojem su jedanaestero hrvatskih pisaca i ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek razgovarali o književnosti, pisanju i o umjetnoj inteligenciji.

Na Trećem programu HRT-a od 21. do 28. travnja pratite niz prigodnih sadržaja u povodu Noći knjige –  između ostalog serijal razgovora sa stručnjacima iz različitih područja koji govore o umjetnoj inteligenciji. Sadržaj obuhvaća etička, pravna, psihološka, tehničko-poslovna i geostrateško-poslovna pitanja vezana za umjetnu inteligenciju (raspored prikazivanja). Ako ste nešto propustili, ne brinite –  sve možete pogledati na našem YouTube kanalu!

Podsjećamo vas i da se majice s ovogodišnjim motivima Noći knjige mogu nabaviti na stranicama Lumer shopa, a sav iznos od prodaje doniramo splitskoj udruzi MoSt.

Zahvaljujemo vam na trudu i entuzijazmu kojim dvanaestu godinu zaredom zajedničkim snagama dajemo poticaj čitanju te razgovoru o statusu i značaju knjige u suvremenom društvu.

Organizacijski odbor Noći knjige 2023.

PODJELI:

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr