Galaksijsko čitanje :: Čakovec

Galaksijsko čitanje

Matineja |

MJESTO:
Graditeljska škola Čakovec,
Športska 1, Čakovec, 40000

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2018 u 09:00
Kraj programa: 23.04.2018 u 11:00

RADNJA:

Učenici od prvog do četvrtog razreda, članovi čitalačke grupe, čitat će odabrane priče i slikovnice koje su tematski vezane uz svemir i nebeska tijela djeci iz starije skupine DV "Bambi" iz Čakovca. Čitanje će se provoditi u prostorima školske knjižnice, koja će za ovu priliku biti pretvorena u galaksiju, a čitat će se u opuštenoj atmosferi, na dekama i uz svjetlost fenjera.

Nakon čitanja vrtićarci će, zajedno s učenicima, osmisliti svoju svemirsku priču, koju će potom zajednički, uz pomoć učenika/ca 1. razreda koji se obrazuju u programu Likovna umjetnost, nacrtati i obojiti.

 

SUDJELUJU:
starija skupina DV "Bambi" iz Čakovca i njihove odgojiteljice, učenici 1. - 4. razreda Graditeljske škole Čakovec, knjižničarka Romina Fic i profesorica hrvatskoga jezika Darja Šupljika

OSVRT:
Učenici, članovi čitalačke skupine, su djeci iz starije skupine "Mravići" DV Bambi iz Čakovca čitali priče koje su tematski vezane uz zvijezde, svemir i nebeska tijela. U predahu od čitanja djeca su se zabavila uz disco ples, a nakon čitanja izmišljali su svoju vlastitu svemirsku priču te je oslikavali, pomoću naših učenica iz programa likovna umjetnost i dizajn.OGANIZATOR:

Graditeljska škola Čakovec (Ustanova)

Športska 1, Čakovec, 40000

Galaksijsko čitanje

Galaksijsko čitanje

Galaksijsko čitanje

Galaksijsko čitanje

Galaksijsko čitanje

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr