PRODAJNE AKCIJE U NOĆI KNJIGE 2024.

PRODAJNE AKCIJE U NOĆI KNJIGE 2024.

Objava: 20.04.2024 | Admin

Uz brojne programe i akcije u ovogodišnjoj Noći knjige, od 23. do 28. travnja održat će se i prodajna akcija KNJIGA SVIMA I SVUDA. Akcija će omogućiti svim ljubiteljima pisane riječi da kupe omiljene naslove po akcijskim cijenama online ili uživo u brojnim knjižarama diljem Hrvatske koje su se prijavile za sudjelovanje.

Na online platformi Knjiga svima i svuda moguće je provjeriti koji sve hrvatski nakladnici nude knjige po akcijskim cijenama, kao i pogledati izbor odabranih izdanja, djelić bogate sajamske ponude iz njihovih webshopova ili knjižara.

Uz nakladnike i istaknuta izdanja, online platforma omogućuje i pregled knjižara koje su se uključile u akciju po gradovima diljem Hrvatske. Dovoljan je samo jedan klik na preglednik knjižara pa uz odabir grada možete saznati koja od knjižara u vašem gradu nudi popuste.

Akcija se provodi u organizaciji Zajednice nakladnika i knjižara Hrvatske gospodarske komore, uz podršku partnera – Ministarstva kulture i medija i Hrvatske gospodarske komore.

U Noći knjige održavaju se brojne akcije u knjižarama ali i u knjižnicama koje će omogućiti rasprodaju otpisanih knjiga, povrat građe bez zakasnine ili darovati besplatnu članarinu!
 

PODJELI:

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr